2012-04-04 07:59:07• hírek • astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - ma mindenkit elbájolhat

Napi horoszkóp április 4-ére a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Váratlan baráti látogatásra számíthat. Ez felborítja napját, de végül is örülni fog, hogy így történt. Jó híreket kaphat ugyanis, s habár nem terv szerint, de jól alakulhat a napja. Ne bánja, ha lazíthat egy kicsit.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ma ne nagyon vásárolgasson, vagy szorítkozzon a legszükségesebb dolgokra. Ha pedig a párjától várna el többet, akkor a legjobb módszer, ha ráhagyja a beszerzést. Sajnos nem mindent lehet szavakkal megoldani.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Ma végre jó híreket kaphat a főnökeitől. Eloszlanak a sötét fellegek, melyek a jövője egén tornyosulni látszottak. Persze a jobb sors nagyobb erőfeszítéseket követelhet öntől. Ráhangolódásul már ma tegye meg az első lépéseket!

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Ez a nap valahogy nem az öné. Mintha semmi nem akarna összejönni, amit tervezett. Az anyagi gondok is a szokottnál jobban nyomják a vállát, ami megnehezíti a távlati tervezést is. Egy jó hír azonban kizökkentheti a búslakodásból.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Szívességet kérhet öntől egy ismerőse. Még ha netán nehezére esik is, ne tagadja meg tőle a segítséget. Persze, ha a kérés, túlságosan nagy erőfeszítéseket kívánna öntől, akkor jogos, ha elkéri az ellenértékét. De csakis baráti áron.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Ma hajlamos lehet arra, hogy az érzelmei, az indulatai alapján döntsön. Ezért talán kissé elkapkod, elhamarkodik egy lépést. Pedig kivételesen jobb lehet az eszére hallgatnia. Kivéve, ha szerelmi kérdésekről van szó.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Ma elfogulatlanabbul és tisztábban látja szerelmi életének kérdéseit. Ragadja meg az alkalmat arra, hogy a párjával is nyíltabban beszél. Ma kevésbé fájnak a szavak. Mindketten higgadtabbak. Kitűnő nap ez egy fogászati kezelésre is.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ma is a kapcsolatépítésről, a teremtésről szólhat a napja. Ne feledje, hogy amit mutat magáról, annak vélik a többiek. Teljesen mindegy, hogy belül mit is gondol, kifelé mutassa azt, ami szeretne lenni. Elég, ha ők elhiszik.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ma mindenkit elbájolhat: a nyilvánosság házán áthaladó Vénusz segíti önt abban, hogy a legelőnyösebb arcát mutassa. Elsősorban koncentráljon a főnökeire, vagy a hatalmi pozícióban levő emberekre. Ma sokat elérhet a támogatásukkal.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Kicsit úrhatnám, és változtatni akar a sorsán. Ez rendjén is van, és ma valahogy szerencsésebben is áll hozzá. De vegye figyelembe, hogy csak az önnél gyengébb lelkületűekre gyakorolhat igazán hatást. Csak ott pazaroljon energiát, ahol érdemes!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Viharos éjszakája lehetett: hogy szerelem, párnacsata, házastársi vita zajlott, vagy csak nyugtalan álmok gyötörték, az attól is függ, hogy mennyire friss, avagy kisimult a kapcsolata. Egy biztos: a terméketlen viszonyokat nem tűri.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Úgy tűnik, ma ballábbal kelt fel. Mindennel baja, van, holott igazából nincsen rá oka. Próbálja meg kicsit kikapcsolni a gondolatait. Akkor sikerülhet meglátnia azt is, hogy az élet (a kert, a fák, a napsütés, a madarak) szép.

Napi horoszkóp
(Astronet.hu)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: